Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Ön is Nyomtasson inkjet nyomtatójával csupán ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Kategória: HP 27 tintapatron töltés, CL-41 patron utántöltése, PG-40 patron utántöltése, Canon PG-40 patron töltése, PG-510 patron feltöltés, tintapatron utántöltő

Mostanság már a nyomtatók a mindennapi életünknek éppen olyan megszokott részét alkotják, mint a különféle más informatikai eszközök. A tintasugaras HP és Canon nyomtatók tintapatronjai azonban elképzelhetetlenül magas összegekért kaphatók. Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy mekkora áron.

Erre a problémára nagyon sokféle megoldás született, a kifogyott tintapatronok felvásárlásától és újrahasznosításától kezdve a távol-keleti tintapatron-gyártók olcsóbb, utángyártott patronjaiig, de ezidáig a legcélszerűbb megoldást az jelenti, ha mi saját magunk fel tudjuk tölteni az épp most kifogyott tintapatronunkat.

A leglényegesebb pont ennél a megoldásnál mindig a patron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak nyomtatótintát töltenénk a patronba, de a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a nyomtatópatron rövid időn belüli helyrehozhatatlan meghibásodását okozza. Canon tintapatron, HP 27 tintapatron töltése: részletek ezen a weblapon.

Nem mindegy tehát, hogy hogyan végezzük el ezt a rendkívül fontos feladatot. A RefillParadise utántöltő kittjei profi megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron feltöltését bárki, bármiféle szakértelem vagy gyakorlat nélkül végre tudja hajtani. A nyomtatási költségei így – a tintapatron típusától és fogyasztói árától függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE csökkennek.

Ön is nyomtathat ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! – Kattintson a RefillParadise.hu weblapjára!

Forrás: refillparadise.hu, 2016-04-02 17:02