Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Részecskeszűrő árak

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha az autó üzemanyag fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye drasztikusan romlott

Temérdeken nem tudják tudják, hogy a dízel járművek részecskeszűrővel rendelkeznek. A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló molekulák szabadon távozását. Egy minőségi részecskeszűrő a káros részecskék kilencven százalékát képes magába ejteni.

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye durván csökkent. Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a tempót. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon látható részlet. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

A gyenge minőségű részecskeszűrőt korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon borsos kiadás, amíg utóbbi olcsó módszer. Régi gépkocsi vásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos számtalan alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szerelés nélkül.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-12-23 10:40